Anmeldelse af ”Din Økonomi”

To CBS-professorer har skrevet en bog med titlen: Din Økonomi. Navnene på professorerne er Michael Møller og Niels Christian Nielsen og bogen handler om de store økonomiske beslutninger, du skal træffe i dit liv.

Nej – det lyder måske ikke vanvittigt spændende, men det er faktisk en meget anbefalelsesværdig bog.

Formålet med bogen er at give dig redskaber til at træffe fornuftige beslutninger med de store økonomiske valg i dit liv som bolig, investering, spil og andre områder.

Det handler ikke om, at du ved at droppe kaffen har hundrede tusinde kroner ekstra, når du er ældre. Det er ikke en på den måde kedelig og trist bog. Den lidt kedelige titel til trods er der faktisk godt smæk på og bogen er – hvis du da ikke synes alle tal er helt forfærdelige – faktisk underholdende nok at læse.

Pas på dit boliglån og spil ikke dine penge væk

matadorhuse-compressor

Bogen tager fat i en række overordnede emner og giver dig en grundig indføring.

Hvad er det perfekte realkreditlån og skal du vælge fastforrentet eller flex-rente?

Skal du spille spil og købe små forsikringer?

Og giver det mening for dig at sætte dine penge enten i ejendomme, aktier eller måske obligationer?

De store ting er dem, du skal have styr på. Om du køber den rigtige bilforsikring betyder ikke så meget, så længe finansieringen af bilen ikke er for dyr.

Hvis det var en komplet guide til al økonomi i dit liv ville resultatet hurtigt blive uoverskueligt. Derfor er de store ting valgt til og så kan du vælge mere specialiserede bøger, hvis du vil herske aktiemarkedet eller blive den skarpeste realkreditmægler i dit nabolag.

God aftenlæsning og uddannelse

Bogen Din Økonomi er velegnet både som god aftenlæsning og i særdeleshed som uddannelse – eksempelvis en ”flytte hjemmefra”-gave til de unge mennesker eller en familie, der står overfor at skulle købe første hjem og lejlighed.

Vi giver Din Økonomi en klar anbefaling herfra.

Links:

Køb Din Økonomi på Saxo

Tag fat i en økonomisk rådgiver, hvis du har brug for et konkret kig på din økonomi

Find dine billige forsikringer online her