Læs dig til et nyt job

Skal det være så svært at finde et nyt job i Danmark?

Nej. Heldigvis ikke.

Det er svært at finde et nyt job, hvis du som arbejdsløs søger alle de samme jobs som alle andre. Så er du blot endnu en ansøgning i stakken. Ved at tænke alternativt og lære nye kompetencer har du mulighed for at søge flere jobs eller måske endda skabe dit eget.

Vi har fundet 3 bøger frem, du i den forbindelse bør kende til. 3 bøger, der kan være med til at gøre forskellen mellem endnu en dag hjemme eller noget at stå op til.

Vi har udarbejdet listen sammen med Kurser for Ledige ApS. På Kurserforledige.dk har du mulighed for at finde godkendte 6 ugers uddannelser til ledige inden for bl.a. IT, administration og ledelse og derved forbedre dine kompetencer og måske i sidste ende finde et job.

Linchpin af Seth Godin

Amerikanske Seth Godin er lidt af et ikon inden for markedsføring.

Han har skrevet en lang række bøger, stiftet og solgt virksomheder og lever i dag af at inspirere andre og tale til store arrangementer.

En linchpin er den lille møtrik der holder det store system sammen. Seth Godins forholdsvis korte bog handler om, hvordan du bliver uundværlig enten på din arbejdsplads eller som freelancer. En af Godins store kæpheste er, at alle burde være freelancere – og det bliver du også inspireret til efter at have læst bogen!

Kickass af Jesper Buch

jesper buchJesper Buch er manden, der forvandlede Just-Eat til en idé til et enormt foretagende i Danmark, London, Irland og mange andre lande.

Det var en lang og hård rejse, hvor Jesper Buch undervejs blev frosset ud, købte en Porsche og endte med at gå den spanske Camino.

Du lærer mennesket Jesper at kende samtidigt med, at du får et indblik i hvor mange kræfter der er lagt i at etablere Just-Eat – især udenfor landets grænser.

Datingkongen af Morten Wagner

Morten Wagner var en af fyrene, der stiftede Dating.dk tilbage i starten af 2000-tallet. Efter mange svære år endte Dating.dk med at blive en stor succes og er det stadig den dag i dag – uanset om Tinder driller eller ej.

datingkongenI Mortens selvbiografi kommer vi tæt på mennesket og forretningen Freeway ApS. Det er et spændende indblik i hvordan den lille fyr endte med at blive den store scorekonge og hvordan de efter mange år i et lille kvistlokale endte med en enormt indbringende virksomhed.

Datingkongen er en – om end lidt selvhøjtidelig – spændende og inspirerende iværksætteribog.