Ny bog: Lær at investere i fast ejendom

Ejendomsinvestering er ikke kun for eliten – faktisk er det også en udmærket mulighed for dig, der har et par hundrede tusinde kroner enten stående i rede penge eller i form af friværdi i dit hjem.

Ved hjælp af fornuftig investering er det nem muligt at forrente dine penge med 10-15 % om året – efter såvel skatter som renter er betalt. Mange af pengene vil gå til at betale et lån af, men det er stadig dig, der bliver rigere dag for dag.

En ny bog vil nu hjælpe danskerne med det praktiske i forbindelse med deres ejendomsinvestering.

Bogen har fået navnet 15 PCT, der refererer til et afkast på 15 % om året og er skrevet af iværksætteren Halfdan Timm, der selv investerer i lejligheder i Udkantsdanmark. En medhørende blog er placeret på siden Aktivinvestering.dk.

Finansiering og den rette bolig

danske bank

To af nøglerne til succesfuld ejendomsinvestering for forholdsvis små beløb – her forstået som under en kvart million – er ifølge bogen den rette finansiering og den rette bolig.

Udenfor de store byer findes der lejligheder, du kan købe fra omkring 250.000 kroner. Det er i byer som Nykøbing-Falster, Nakskov og Korsør, hvor lejemarkedet stadig er forholdsvis stærkt, selvom ejendomspriserne ikke er det.

Hvis du kombinerer dette med en finansiering på 2/3 af beløbet har du en opskrift på en potentielt rigtigt god investering.

Meget af bogen handler ligeledes om, hvordan du håndterer såvel SKAT som jura i forbindelse med din investering. To ting, du ikke undgår, men som du så vidt muligt kan vende til din fordel.

Bogen kan købes på 15PCT.dk og koster 595 kroner. Der findes også en version med rentabilitetsberegner samt lejekontrakt for 995 kroner. Begge priser er inklusive moms.