Rasmus har skrevet Danmarks nye iværksætterbog

Da Rasmus afsluttede 9. klasse ville han bare være iværksætter! Desværre havde Rasmus ingen ide til en virksomhed, og det sendte ham på et eventyr med sult efter, at lærer fra andre!

Forfatteren hedder Rasmus Madsen, og han har, siden han legede med LEGO, drømt om at blive iværksætter! Med ingen idé og et drive der var større end de flestes, begyndte Rasmus at tage valg i retningen af hans drøm.

rasmusHelt grundlæggende har Rasmus været revisor ved Deloitte. Siden hans første rigtige pro­jekt, Styrkosten.dk, har der været mange spændende og sjove projekter: Fysisk produkt til biler, crowdfunding af et tech-produkt samt udvikling af en yderst spændende app. I dag er han partner i Dinero.

Rasmus har skrevet bogen ’Det lille skridt’ som har til formål at give så mange nye iværksættere den erfaring han selv har opbygget. Forhåbentlig således at de gøre de gode ting han har gjort, og undgå alle hans fejl!

Skulle Rasmus sige en sætning om min bog ville det være:
Jeg har ganske enkelt skrevet den bog, som jeg selv ønskede mig, da jeg var yngre!

’Det lille skridt’ er unik

Bogen indeholder ingen svære teorier men i stedet en masse praktiske cases. Ingen langhårede teorier men i stedet rigtige problemstillinger fra hans projekter. Fx projekter som Free Grip, YouBeRu, Dinero mm.

Bogen indeholder en masse kapitler som er væsentlige i opstartsfasen, som hver afsluttes med et par opgaver til læseren. Opgaverne kan laves for både en læringscase og/eller læserens egen virksomhed.

Lav din forretningsplan

Ønsker du som læser at lave en forretningsplan kan du bruge alle dine besvarelserne fra de løbende opgaver til, at lave et udkast til en forretningsplan. Du kan altså som læser både starte din virksomhed op mens du læser bogen – og til sidst lave din forretningsplan hvis du ønsker det!

Du finder bogen på www.detlilleskridt.dk. En introvideo er lavet – se den også herunder: